Innhold

Boliglån

Vurderer du å kjøpe ny bolig? Kjøp av bolig er en av de største investeringene man gjør i løpet av livet. Vi kjenner lokalmarkedet og bistår deg gjerne gjennom hele boligkjøpsprosessen. Kontakt en av våre dyktige rådgivere for en boligprat og gode råd - så er du ett steg nærmere boligdrømmen!
  • Få raskt svar på din lånesøknad
  • Flytt boliglånet enkelt til oss på nett
  • Individuell og personlig rådgivning
Søk om boliglån

Boliglån

Boliglån er et lån med sikkerhet i egen bolig eller annen fast eiendom. Det nedbetales etter en fast nedbetalingsavtale, enten med fast- eller flytende rente. 

  • Fastrente gir størst forutsigbarhet. Da inngår du en bindende avtale om en fast rente for tre, fem eller ti år, og betaler en fast sum på boliglånet ditt - uavhengig av hvordan den flytende markedsrenten utvikler seg.
  • Ved flytende rente, endrer renten seg i takt med svingninger i markedet. Det gjør at renteutgiftene på boliglånet vil variere. Dersom din personlige økonomi tåler svingninger i boliglånsrenten, vil valg av flytende rente som regel være mest lønnsomt.

Andre boliglån:

Ofte stilte spørsmål

Boliglån

Nominell Effektiv
Innenfor 70 % av markedsverdi* fra 2,55% fra 2,66%
Tinglysing statens satser
Etablering fra 3.500 kr
Terminbeløp 70 kr  

* pant i fast eiendom og lånet må være konvertibelt til Eika Boligkreditt.
Priseksempel: Effektiv rente 2,55 %. 2 millioner over 25 år. Totalt 2.731.326 kr

Temasider

Se våre nyttige tips og råd for økonomien og livssituasjonen din

Bolig

Å kjøpe bolig er den største investeringen du gjør i livet ditt. Våre nyttige tips og råd kan hjelpe deg å realisere boligdrømmen.