Jærsk business er vår business

Jærsk business er vår business

Vi bidrar til at næringsdrivende kan ha fullt fokus på butikken de driver. Lokalbanken kjenner deg, din bedrift og markedet. Vi tilbyr små og mellomstore næringskunder et kompetent tilbud. Fem rådgivere vier all sin tid på landbruket.
landbruksgjengen2

Me heie på bøndene!

Hos oss er vi fem rådgivere med fullt fokus på landbruk. Ta kontakt - vi kommer gjerne på besøk!

Vi har flinke folk som kan forsikring!

Miljøforsikring

Vi tilbyr nå miljøforsikring til våre bedrifts- og landbrukskunder. Ved en plutselig forurensningshendelse vil  kostnadene knyttet til å tilbakeføre naturen slik den var før hendelsen ikke omfattes av det ordinære bedriftsansvaret. 
Miljøforsikringen vil kunne dekke dette, i tillegg til en eventuell miljøerstatning som du/dere kan bli pålagt å betale til staten. 
Gård

Grønt landbrukslån

Jæren Sparebank ønsker å bidra til bærekraftig og fremtidsretta utvikling i landbruket og lanserer grønn finansiering av grønne energikilder, primært solcellepanel.
Ta vare på bedriftens viktigste ressurser

Ved å kjøpe en bedriftshelseforsikring gjør du det enklere for dine medarbeidere å komme raskt tilbake i jobb etter sykdom og arbeidsulykker.

Utfylling av kundeerklæring

Som følge av kravene i hvitvaskingsloven må alle norske banker til enhver tid ha oppdatert informasjon om sine kunder og deres bruk av bankens tjenester.