BankID

BankID og BankID på mobil er din digitale legitimasjon som gjør at du trygt og enkelt kan identifisere deg på nett. Du kan bruke det ved signering av dokumenter og avtaler i banken og i en rekke andre offentlige portaler, og ved trygg netthandel.
  • Bruk kodebrikke eller mobilen som kodegenerator
  • Enkelt og trygt å bruke
  • BankID er personlig - oppgi aldri koden til andre

Slik sperrer du din BankID

Ta kontakt med banken!

Har du mistet kodebrikken din, eller mistenker du at den er stjålet, er det viktig å kontakte banken så raskt som mulig.

Har du mistanke om at noen har fått kjennskap til ditt BankID-passord, er det viktig å endre passord eller ta kontakt med banken umiddelbart.

Slik kommer du i gang

Slik oppretter du:

Pyramide

BankID for ungdom 15 – 18 år

Det er mulig for ungdom mellom 15-18 år å få BankID. For å få BankID i Jæren Sparebank må ungdommen bruke oss som hovedbank og komme innom oss med gyldig pass.
Forelder/verge må også godkjenne (eller samtykke til) utstedelse av BankID. Forelder/verge får tilsendt dokument til elektronisk signering.

 

Forskjellen mellom BankID og BankID på mobil

Forskjellen på brikke og mobil?

BankID policy og avtalevilkår

The Trust Service Provider Statement (TSPS) beskriver bankens offentlige nøkkelinfrastruktur for utstedelse av elektroniske identiteter (eID) til sluttbrukere for BankID og BankID på mobil. Hvis du ønsker å lese et forenklet dokument, kan du se relevante avtalevilkår (PDS):