Hopp til innholdet
Lene og Cristian Roxman, Roxman bakeri og konditori
Lene og Christian Roxman
BM Finansiering

Bake, bake kake - ja nå skal det smake

Vi kommer nordfra på rv 44. I det vi nærmer oss avkjøringa til Sirevåg, dukker industriområdet Skoga opp på venstre side. Målet er i sikte. Høyt oppe på veggen på et nytt industribygg, står logoen: Roxman Bakeri og Konditori. Etablert 1957. Om bedriften er voksen, så er Skoga et ganske nytt industriområde i Hå. For et bakeri er beliggenheten perfekt. Hvis ikke yrkessjåfører og andre bilister er sultne, så blir de det når Roxman dukker opp. Her er fristende bakeriutsalg og bord å nyte godsakene ved. Hyggelig folk bak disken. Og ikke minst: Nye moderne produksjonslokaler. Grunnflata er 800 m2, med produksjon og utsalg i første. I andre etasje er det 300 m2 kontor og møterom.