For en årspris på kr 350,- får du:
- Gratis bruk av kortet i minibanker samt varekjøp i butikk både i Norge og i utlandet.
- Gratis avtalegiro og regningsbetaling på mobil- og nettbank
- Årspris Visakort kr 0,-*
- Årspris nettbank kr 0,-
* Ønsker du mer enn et kort på din Jærkonto Ung, betaler du kr 350,- pr kort pr år.

Andre aktuelle produkter
- Jærkonto Budsjett er en gratis tilleggskonto for deg som allerede har Jærkonto. Inkludert får du avtalegiro og regningsbetaling på mobil- og nettbank + gratis overføring mellom egne konti.

 

- Mobilbank - De aller fleste banktjenester lett tilgjengelig på mobilen. Sjekk saldo, bevegelser på konto, betal regninger, kjøp, se og endre forsikringer mm.

- Vipps - Send og be om penger, betal regninger, betal for alt mulig på nett og i apper.

- Eika Gold kredittkort - Samme PIN-kode som på VISA kortet. Trygg og sikker bruk på nettet og i utlandet. Søk om kredittkort og få oversikt over bruken i mobil- og nettbank.

- BSU - det er smart å komme i gang med sparing til egen bolig. Du kan spare totalt kr 300.000,- frem til du blir 33 år. Spar inntil kr 27.500,- per år og få inntil kr 5.500,- i fradrag på skatten. Opprett fast sparing i mobil - og nettbank eller overfør til BSU konto når du selv ønsker det.

- BoligSpar - Spar inntil kr 27.500,- i året og kr 300.000,- totalt. Du får den samme gode renten som på en BSU konto. Det er ingen skattefordel med denne sparingen, og oppspart beløp må brukes til kjøp av bolig eller nedbetaling av boliglån.

- Sparekonto Ung - Ubegrenset overføring mellom konti er gratis. Girobetaling koster kr 50,-.

- Forsikring - Vi har bl.a. en av markedets beste bilforsikringer for ungdom. Hos oss får du begynne med 50% startbonus og vi tilbakebetaler kr 5.000,- dersom du kjører skadefritt i 5år.

- Billån - tilbyr vi via Eika, les mer på www.eika.no. Søk på nett og får svar på innen 24 timer.

Ring oss på telefon 915 03290 eller send e-post til post@jaerensparebank.no