- Visa Online Ungdom - bankkort som kan brukes gebyrfritt til uttak i minibanker og varekjøp både i Norge og utlandet. Ingen årsavgift. Kortet gir også mulighet for netthandel, dersom verger gir fullmakt til det. Kortet kommer til deg i posten ca. en uke etter at det er bestilt. PIN-koden til kortet hentes i mobilbanken. Lær deg PIN-koden utenatt og hold den hemmelig. Du må ikke oppgi denne til noen.

- Maks varekjøp pr dag på Internett er kr 1000,- (pr 30 dager kr 3000,-) Maks uttak pr dag i minibank er kr 1000,-

- BankID brikke blir sendt i posten og passord mottas på SMS første gang du logger deg inn i nettbanken. Husk at BankID brikken må aktiveres i nettbanken, før den tas i bruk andre steder. BankID på mobil aktiveres i nettbanken under "innstillinger" og "BankID på mobil".

- Last ned Mobilbank via App Store eller Google Play for å sjekke saldo og bevegelser på kontoen. Husk at det er disponibel saldo som gjelder og kan benyttes ved varekjøp og kontantuttak. Dersom du ikke har BankID, ta kontakt med banken for å få tilsendt en PIN-kode på SMS som brukes for aktivering av mobilbanken ved førstegangspålogging.

- Last ned Vipps via App Store eller Google Play. Med Vipps kan du sende og be om penger, betale regninger, betale for alt mulig på nett og i apper.

- Det er smart å komme i gang med sparing til egen bolig. Dersom du har skattbar inntekt anbefaler vi sparing i BSU. Du kan spare inntil kr 27.500,- i per år og totalt kr 300.000,- Dersom du ikke har skattbar inntekt, kan BoligSpar gi deg god hjelp til å nå mydighetenes egenkapitalkrav ved kjøp av bolig. Du får den samme gode renten som på en BSU konto. Det er ingen skattefordel med denne sparingen, og oppspart beløp må brukes til kjøp av bolig eller nedbetaling av boliglån.

Kom innom eller ring oss på telefon 915 03290 hvis det er noe du lurer på. Du kan også kontakte oss via post@jaerensparebank.no