Om firmaet
JS Service AS holder til i nye lokaler på Håland, Bryne.
Selskapet har ca. 20 ansatte som tilbyr oppføring og vedlikehold av bygg innen landbruk, privat boliger samt næringsbygg. Utenom ordinær byggevirksomhet eier JS gruppen 4 næringsbygg som blir utleid. Det meste av arealet er utleid til flere ulike virksomheter.

Vi spurte Jan Svela hvordan han ser på markedet de kommende årene:  
Landbruksmarkedet
Forventer at markedet for nye landbruksbygg vil være lavere enn før. De siste årene har dette markedet hatt en stor vekst. Landbruket sliter nå med overproduksjon på flere sektorer, dette vil påvirke etterspørselen. Stort behov for vedlikehold av eldre bygningsmasse innen landbruket.

Privatmarkedet
Eiendomsmarkedet for privat boliger er fortsatt utfordrende, da det er for mange boliger og leiligheter til salgs i forhold til etterspørsel.
Prisen som oppnås for nye boliger er litt lavere enn tidligere år, men kostnadene til material og lønn har økt noe. Dette gjør at det er stor konkurranse om jobbene i privatmarkedet, selv om dette har blitt bedre enn for et par år siden.
Forventer økt etterspørselen av vedlikehold og oppgraderinger av eldre boliger blir fremover.

Eiendomsutvikling
I tillegg til byggfirmaet har Jan Svela drevet med eiendomsutvikling av mindre og mellomstore prosjekt innen privat markedet i flere år. Nå har han 2 prosjekt på Jæren under utvikling:
Prosjekt Tjøttamarka
Her skal det oppføres 4 eneboliger i rekke på det nye tomteområdet på Tjøtta. Boligene blir 112 kvm, og oppstart blir til våren. Ferdigstilt om ca et år.
Jan Svela har tro på dette prosjekt pga rimelige og godt utnytta boliger. Fin plassering i forhold til barnehage, skole og Kåsen Idrettslag.
Nærhet til Bryne sentrum er også en viktig kvalitet.
Prosjekt Vestre Ring på Bryne
To større eneboliger med romslige tomter under oppføring. Ferdigstilles i løpet av året. Disse to tomtene ligger i et etablert byggefelt

Jan Svela avslutter drøsen med å si noen ord om at han synes han har vært heldig å bli kjent med mange kjekke kunder. Han er takknemlig for den tilliten kundene har gitt firmaet.


Takk for drøsen til Jan Svela og takk for at du delte erfaringene dine.
Vi heier på lokale bedrifter og ønsker JS Service AS lykke til med disse prosjektet og nye som kommer.