Å bygge Jæren er vårt livsprosjekt, en motivasjon til å gå med glede og optimisme på jobb for å møte kunder og kolleger.

 

Bygge hus og heim.

Bygge stolte garder.

Bygge sterke bedrifter – små og litt større.

Bygge gode lokalsamfunn.

Bygge trygge liv.

 

Skal vi ha det bra, så må vi ha det trygt rundt oss. Vi tror på mangfold og nærhet. Pløyer overskudd tilbake til ditt nærmiljø. Støtter korps, bondekvinner, idrettslag, bedehus, ungdomsklubber, kulturskoler og andre gode miljøbyggere. Slik at Klepp, Time og Hå blir litt bedre å leve, arbeide og bo i.

 

Påskrudd – langsiktig – jærsk

Slik ønsker vi at dere skal oppleve oss. I påskrudd og langsiktig ligger kundeorientering og proaktivitet. I jærsk den “jærska tyå”, nøkternheten, tempoet og arbeidsgleden.

 

Vår leveringsgaranti

• Hyggelige møter

• Flinke folk

• Forståelig språk

• Rask og ukomplisert saksbehandling

 

Det skal være enkelt å være kunde. Du får alt du trenger av konkurransedyktige produkter og tjenester.

 

Seks sentrale kontor

Vi har kontorer på Bryne, Kleppe, Kvernaland, Undheim, Varhaug og Vigrestad.  Bedriftsavdelingen bidrar til vekst og verdiskaping for små og mellomstore bedrifter. Vi heier på bøndene, og som ledende landbruksbank har vi fire rådgivere som vier all sin tid på et offensivt landbruk.

 

Du kan’kje drikka kaffi på mobilen

I dag kan du fikse mye bank på mobilen og dataen. Effektive digitale løsninger gjør oss lett tilgjengelige 24/7. Men noen ganger skifter livet retning. Når du trenger en god drøs om lån, forsikring eller sparing, er det kort vei til noen du kan se i øynene. Ring oss på 915 03290 eller send oss en e-post. Hjertelig velkommen til oss i lokalbanken.